21. Katten och jag...

Vi är goda vänner, fastän mycket olika.
Katten stannar inne, jag går ut.
Hon brukar spinna, jag brukar sjunga.
Hon käkar kattmat, inte jag.
Men En sak har vi nog gemensaaaamt! SOFFAN!!

Ja om ni inte minns detdär eller förstår den, så är det Pollyreklamen som gick för några år sedan.
http://www.youtube.com/watch?v=THNWVVn9JO0

Av någon anledning så funkar inte Youtube för mig idag, vilket gör mig hemskt irriterad.

Iallafall så ringde mor och far min igår och undrade vart jag tagit vägen. Hade inte sett något utav mig någonstans på länge. Men jag har mått bra. Till imorse.

Jag har varit lite förtvivlad och sådär i några dagar, vet inte riktigt varför. Men nu känns det bättre. Bara en liten deppig period jag hade.

Så igår bestämde vi oss för att åka till Sanlitun och gå till Tun bar, en bar där det är gratis drinkar 21-24 på fredagskvällar. Så jag drack en drink. Hade druckit en förut på Lush... Sen dansade vi och hade roligt. Jag hade en livlig diskussion med en tysk om varför jag hade hört talas om så konstiga tyska band som jag hade. osv.
Sen drack jag en drink till för att jag fick den utav Helen.

Vi åkte hem runt 4, för att vi var otroligt trötta, Och att Helen knappt kunde stå på sina ben :P
När jag kom hem fick jag sådandär ni vet, jättehemskt känsla när man mår illa. Så jag började kräkas, och det slutade inte förens runt 11 tiden imorse så jag äntligen lyckades att somna. Jag absolut HATAR att få sådanna grejjer.
Jag vill dricka vatten för att jag är törstig, men dricker jag vatten så kräks jag upp det efter 10 min.

Jag lyckades iallafall somna då vid 11 och sova i några timmar. Nu har jag mest ont överallt. och fryser som en gnu.

Ska alldelles snart gå och sova iallafall..

Den 18 feb kommer Charlie att bo på våran soffa ett tag (jag hoppas på inte allt för länge) Hon letar ny lägenhet och lite sådär.

Sen den 30 april så kommer Angelica tillbaka :D YEY! Hon ska bo på våran soffa i 2 veckors tid och jag längtar jättemycket.!! Ska bli så roligt!! YEY:!!

Nu. sova. Eller titta på film. BÖrjar skolan igen på måndag.!

20. Jag är så trött...

Ja. min plan att vända på dygnet har absolut fungerat.
Jag somnade innan kl 1 inatt och efter att ha vaknat ett antal gånger så gick jag upp 10.30.

Efter långt "inte-göra-någonting" tid så gick jag till Lush och åt frukost-lunach-middag. Och började läsa en ny bok. Jaja, jag satt och pluggade i 30 min också :S
Iallafall så är boken både patetisk, spännande och fängslande, men jag berättar mer om den när jag läst lite längre.

Katten försöker driva mig till vansinne. Vi hade arga leken nyss och ingen utav oss ville ge sig. Så det slutade som det gjorde = hon åkte ner på golvet.

Johanna lämnade Beijing idag och åkte söder ut för att besöka en vän.
Själv har jag fått erbjudandet om att ut och resa med en kompis den 13 feb till yunnan provinsen. Men det känns lite fel. Vi kommer väldigt bra överens och flörtar bara på skoj, vilket alla vet, men ändå så är han tillsammans med en utav mina bättre vänner här i Beijing..  Igentligen är det ju inget problem. Men jag känner inte människorna så bra så man vet vad de tycker om saker och ting. Så det får funderas på. Dessutom har jag och den här killen lite Hat-kärlek till varandra. Kommer jättebra överens men jävlas hela tiden.

Iallafall. Nu tycker ju både far och mor min att halv elva var ju ingenting, men jag är jättetrött nu och skulle faktist vilja gå och lägga mig.
Men då ringer flickorna och säger "Jag åker ju faktist hem på torsdag" ooooooh! De vill att jag ska komma till Lush och sen komma med dem till Tun bar. Men nej. Jag går till Lush och säger hejdå, men inte längre än så. Så är det bara.
(Jag övar mig att säga nej här så det blir lättare sen)

Måste iallafall gå nu så jag kan komma hem någon gång.

yeeeeey.

19. Hela Beijing lyses upp...

Ja, jag vet inte. Visserligen är Beijing väldigt stort, så självklart så smälls det mycket mer fyrverkerier här än vad det görs i Sverige. Men ljusspelet som lekte på himlen igår var helt otroligt och pågick i ca 3 timmar.
Och tog det slut rakt fram så tittade man 10 grader åt höger så fortsatte det där.

Dock så undrar jag lite hur många som skadar sig såhär på nyår, för smällarna åker inte högt, de festa kommer inte ens över höghusen på kanske 20 våningar. Lite skrämmande. 1 kompis berättade för mig att de varit inne i stan en annan gång och dör flög det ibland emellan folk. Iiih!

Jag spelade iallafall in lite innan kameran dog igår, så ska se om jag kan lägga upp det på Youtube senare.

Själv så gick jag efter mycket om och med till Lush och lyssnade på Open mic, sen fick jag sms av Johanna (min sambo) att hon var på Propaganda ?!?!??! och ville bli räddad. Så jag fick med mig Ann-so dit. Där så träffade jag en väldigt rolig kille som gör sin master här i Beijing i Dans. Så han skulle lära mig att dansa där och herregud. Det slutade ungefär så att jag stod och skrattade i 10 min.

Nu har jag sagt hejdå till Louis och Maria som åker till Australien idag. Känns väldigt konstigt eftersom Maria ändå varit min trygghet här ifrån första början när jag kom för 1 år sen. Fast åh andra sidan så känner jag att jag hittat nya tryggheter här, så det gör mig inte så mycket. Fast jag kommer sakna dem :)

Önskar dem lycka till iallafall.

Nuu ska jag lägga mig och titta på någon serie. Har lite huvudvärk efter gårdagen och dagen och att jag inte fått sovit ordentligt för alla smällare >___<



-------

Tillägg: Det står fel i dagens artickel om nyårsfirandet. Förra året var inte Grisens år, det var Råttans år.!!
Kineserna skulle bli paffa över ett sådant fel ^^  Jag tror att min mamma är född i Oxens år.. Eller så var det Pappa.. Har även för mig att någon utav mina bröder hade det. Eller om det var grisens. Jajaja. Det går ju att räkna ut, men orka. :P

18. Gott nytt Oxens År :)

Ojojj. Det låter som om det är värsta kriget här utanför.
Jag vet, lite hemskt att säga med tanke på krigen som pågått/pågår i världen.

Iallafall. De smäller så mycket furverkerier här utanför att ja. Jag vaknade upp och undrade vad det var som hände förut. ^^

Grejjen är såhär nu. Att jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll :P Det blir nog att gå till Lush men jag känner inte för det.

Gårkvällen blev jätteroligt. Det hela började med jag och 7 pojkar innan Ann.so och tavey äntligen kom. Iallafall. De två som festen typ var till, louis och Maria som lämnar Kina och åker till Australien kom dock 1,5 timme senare. YEY.

Det blev väldigt roligt iallafall, och efter mycket om och men så gick vi till Karaoke (igen... för min del) Och kors i taket! Både Tom, Ben och Jack som alla berättat för mig att det ALDRIG sjunger osvosvosv, sjöng jättemycket. :P Och de alla kom efteråt och sa att de faktist hade väldigt roligt.

Nu ska jag se om jag ska göra mig iordning eller vad jag ska göra.
Iallafall inte sitta här. :)

GOtt nytt år!!

17. Kattskrälle!

Ja!
Till att börja med kan jag göra mamma och pappa glada. Jag vaknade kl 10 och gick upp kl 11! Nu börjar jag få rätt på saker och ting.. Till ikväll då vi ska ut och sen fira nyår imorgon. Men iallafall så är jag på G. :)

Kattskrälle? För det första börjar jag undra om jag är allergisk mot henne. Eller jag vet att jag inte är det, men jag har åkt på snuva, och det kliar nästan överallt och jag blir tokig. Eller ja. Jag har snytit mig så mycket så det känns som om jag inte har någon hud kvar under näsan, och så kliar det. Och så hostar jag. Iiih!

Fast det är inte därför jag är sur på henne.
1. Hon väckte mig kl 5 imorse med att leka med allt hon hittade i mitt rum. Hon sov hos mig inatt, men hon vaknade betydligt tidigare än jag gjorde. Det är bättre med Dexter. När han sover i min säng, eller i mamma och pappas säng med mig så går inte han upp förens jag går upp <3
2. Nu så leker hon med allt. Har stängt in henne på rummet flera gånger, men hon har lärt sig att öppna dörren :( Och hon leker med en utav mina öronproppar?! USCH VAD ÄCKLIGT!

Nu har jag iallafall tagit bort julgranen.och glitter. Satt upp kossorna på dörren. Några kineser gick förbi dörren medans jag gjorde det, och de tyckte de var jättesöta.
Ska försöka ta kort på det sen.


Nu har jag tagit en tillräckligt lång rast.
Måste ta tag i disken, som jag iof inte har skitat ner, men den måste bort.
Hittade föresten två döda kackerlackor i köket idag >___<

 Gosch.

16. I'm Quite now...

If I lay here?
If I just lay here...
Woud you lie with me,
and just forgot the world?


För första gången på otroligt lång tid så kommer jag att somna innan kl 1 på natten. Om jag springer in till sängen så kan jag hinna innan kl 00. Men jag har tvätt att hänga så det går inte.

Jag är väldigt trött just nu. Mest psykiskt. Det är inte att någonting speciellt har hänt, utan jag är bara så trött...
Behövde ha 1 timme här med sorglig musik så man fick snyfta lite för sig själv. Men som sagt, inte utav någon speciell anledning.

Idag har jag skaffat en Ko. Ja, på måndag börjar ju det nya kinesiska året och det är oxens år i år. Så jag har skaffat mig en röd kossa, som är en oxe men ser ut som en ko.

Jag har egentligen ingenting mer att berätta än att jag ska sova nu.
Och så tänkte jag ge er 2 sånger som gått i mina högtalare idag.

låt nr 2 får ni två gånger för att tjejen som gör den på sista adressen är helt otroligt jätteunderbart mysig!!

Låt nr 1:
http://www.youtube.com/watch?v=1rEPd_DsPVk&feature=related

Låt nr 2:
alt 1. http://www.youtube.com/watch?v=ybBsEnlcQFk


alt 2. http://www.youtube.com/watch?v=TJLbEzsU3PI

Hoppas ni alla mår bra där ute. Ta hand om er!

15. Kinesiska tandläkare.

Det gick fint hos tandläkaren. Hela besöket kostade 90 kr och då togs även en bild på tanden.
Hon tyckte att jag skulle dra ut den, men att vi kunde vänta lite och se om det blir värre.
HAHA! Jag var inne på V.I.P avdelningen hos tandläkarna?

Jaja. Det verkade vara ett bra ställe iallafall.. Även om det inte ritkigt är som hemma i Sverige.. Med en tandläkare man litar på.. Och kan prata med.

Jag sov endast 1,5 timme inatt. Vet inte alls hur jag ska lyckas att vända på dygnet, för jag vet inte hur länge jag klarar av att hålla mig vaken nu (klockan är 13.00)

Iallafall. Måste ut och köpa gas (man fyller på ett kort) kattmat, en glödlampa och frukt. Sen ska jag färga håret! Eller ja, kanske imorgon.
Allt kommer ju stänga nu istortsett i en veckas tid. Fast jag frågade Josh, Pyro och Lush kommer vara öppet <3

Dumma Johanna kom på att hon inte kommer tillbaka förens på Söndag :((( Dummadumma...


jaja. Jag MÅSTE gå nu. Enligt Beijing så är det -9 grader med det känns som -20.

14. Ont i magen av nervositet.

Ja.. Om ni har missat det så är jag tandläkarrädd...
Och om 4 ½ timme ska jag upp. Bra jobbat!


Usch. Mår nästan lite illa. Tur som sagt att Jannice ska komma med mig.

Vi har kollat på Scrubs och The Breakfast Club.

13. Karaoke + hejdåfest

Ja.. Nu är det ju såhär att min planering inte är den bästa.
Som min planering igår att gå hem direkt efter pubquiz sket sig ju totalt.

För det första så gick det jättedåligt på pubquiz. Vi slutade på 31 p och så dåligt har vi inte gjort sens.. Maj? Juni?
Men Mark är tillbaka vilket gjorde mig väldigt glad. Har saknat den amerikanen.

Sen gick vi vidare till Pyro, som kändes helt tomt. Pyro har absolut sett bättre onsdagar. (Alla har istortsett åkt hem)
Så jag, Marcus och Jannice gick till La Bamba istället där vi stannade en liten stund för att sen gå ner till Propaganda istället.
På Propaganda betalar tjejer 30, killar 80 och man får dricka gratis till 3.30. Där iallafall så dansade vi lite, pratade runt med folk. Träffade Harve, fransman som hade druckit på tok för mycket. Har nog aldrig sett honom så.. ja.
Iallafall så gick vi upp på övervåningen igen och där började jag och Jannice spela träningsspel med några tyskar och kineser, Det är iallafall ett spel jag är bra på!

Efter många timmar av ditt och datt så får jag för mig att jag vill sjunga karaoke, får med mig tyskarna, fransmän och jag vet tusan vilka alla var, men Ktv blev det iallafall.. till kl 6 på morgonen.
Så vi gick och åt frukost och sen var det bara hem och slänga sig i sängen. Suck.



På lördag ska vi iallafall ha "Hejdå fest" för Louis och Maria.. Det dom inte vet om är att jag har råkat bjudit in kanske 10-15 pers till. MEn det är ingen fara, vi ska vara i min lägenhet... ^^

Nu måste jag åka iväg till en mataffär en bit bort och skaffa hårfärg, kattmat, toapapper, frukt,mjölk osv. Alla affärer kommer att vara stängda under ca 4 dagar alternativt mer.


Sen kommer Jannice hit ikväll och tittar på film med mig, så ska hon sova hos mig och göra mig sällskap till tandläkaren imorgon *ont i magen*

PUss!

12. USAs nya president.

Oj... Ja det var något speciellt det där.
Jag följde allt live på CNN.com genom facebook. (Ser fortfarande på det)

Hans tal var faktist väldigt bra även om man som icke amerikan tycker att Usa inte behöver hyllas till skyarna. Men det var absolut enligt min åsikt ett hejdundrans bra tal!
Hoppas nu på att det ska gå bra för honom och att han så snart som möjligt kan börja bevisa för de tvivlande och omvärlden att han är något att ha. Men som sagt, enligt min åsikt så är ju alla bättre än dennadära Bush. HAH :)

Jag gissar på att de är väldigt nervösa att någonting skulle gå fel, och själv har jag nog sett på tok för många filmer där folk som håller tal skjuts osv. Smått lättad att det inte varit några problem.


Nu tillbaka till verkligheten.
På fredag ska jag till tandläkaren :( Min kompis Jannice pratade med sin pojkväns mamma som är tanläkare i södra Kina och hon i sin tur kontaktade en vän här i Beijing. Jag är så nervös att det gör ont i magen. Och när en kille på Kros satt och berättade hur hans vän hade fått en tand utdragen så var jag kritvit i ansiktet.

Jag har läst runt lite och tycker att folk ska sluta gnälla och klaga på saker. Jag tycker folk ska ta tag i sig själva och sin vardag och inte överlåta allting till ödet eller alla andra i sin närhet. Dags att växa upp kanske och ta livet som det är.

Själv så snurrar det ordentligt i mitt huvud just nu. Gör otroligt ont och tankarna åker in och ut och fram och tillbaka.

11. Ångest över hemresa!

Okej nu är det såhär. Jag vill ju ta transibiriska hem till Sverige, eller ja, Moskva. Men jag slutar skolan den 29 maj. och min ev planerade reda skulla ta runt 1,5-2 veckor att genomföra.
Problemet??

Hultsfred. Jag har väll kommit över festivalyran fast att jag älskar konserter. Men winnerbäck ska ge en heldel konserter under de få dagarna, och inte nog med det. Nu ska The Killes göra sin "enda" Sverigespelning där. AUSH! Skulle nog inte heller klaga om jag fick se Takida, för de värkar otroligt gulliga.
Iallafall.. GÅ MED MIG!


Nu tillbaka till verkligheten :)

Filmen igår var jättebra. De hade egelsk text som tur var! Dock så hade de ändrat enhel del i stil till andra filmen vilket jag tyckte var lite irriterande, plus att kineserna inte har någon känsla för ljud i en biosalong. Mina öron gjorde riktigt ont under kriget :S
Det var väldigt trevligt iallafall. Efteråt så åkte vi tillbaka till Wu och träffade de andra killarna och umgicks lite. Till kl 5 imorse :S Jag förlorade i Bordsfotboll men vann i biljarden ^^

Iallafall. Nu ska jag göra mig iordning för att åka till Kros och träffa Jannice. En heeemskt lång resa med tunnelbana för att komma dit :( Eller ja, det är mer bytet i Xizhymen som jag är emot.
Det tar ca 15 min att ta sig igenom hela bytet då det går upp och ner och upp och ut och in och ner och ner och upp och ner och sen är man framme..  Och nej, jag överdriver inte.

Hejhopp!

10. A BIG smile on my face!!

Tragiskt nog händer det där mer och mer. Jag påbörjar mina meningar på engelska.
När Sandra var här så gjorde hon en upptäckt i mitt engelska språk. Mitt i meningar så lägger jag till Eller och typ. På svenska då... Och nu tänker jag på det varje gång jag råkar göra det. Så frustrerande!

Så varför ett leende? JO! Jag fick lite lust att lyssna på Green Day såhär på eftermiddagen och sökte på Basket case och fick upp denna roliga video.

http://www.youtube.com/watch?v=xupSmwXxOxk  För er som absolut inte vill lyssna, eller inte förstår sången, så nämner den saker som att gå till en prostituerad för att ha sex, röka på (inte vanliga cigaretter då) Ja.. Varför jag tycker att den är rolig? Därför det är en ackapella grupp som sjunger (Han som sjunger var rätt het) och de sjunger i en kyrka, med en massa präster eller vad de är framför. SÅ ROLIGT!


Sen har jag faktist ett leende på läpparna av en annan orsak ^^ Fast den är inte så rolig som ni kommer tro att den är. Jag ska på bio! Med Tom.. Som är en kompis, men som jag råkar vara lite småkär i för tillfället, men Nej! Det är inget sådant. Vi råkar bara älska samma film.

Så till er som är filmintresserade och tycker det skulle vara roligt med en kinesisk film så rekomenderar jag Red Cliff. Nr ett ska vara ute i Sverige nu, och jag ska gå och se på nr 2 idag. Det är om ett krig mellan Han och Shu och Wu kungarna. Och lite där i mellan. För tjejerna: En utav huvudpersonerna är riktigt het. För killarna: De två tjejerna är SJUKT vackra!!

Iallafall. Red Cliff är inte ens i närheten av lika bra som Zhang Yimous filmer flying Daggers eller Hero (2 filmer ni MÅSTE SE). Det är Yimous som gjorde/planerade Os invigningen i Beijing. :)

Iallafall. Nu ska jag göra mig klar för jag måste gå om 40 min.


Jag saknar Johanna föresten. Så tomt i lägenheten.Eller ja, lite tystare när inte hon är här ^^

På julafton hemma hos Fredrik och Jakop.    Jag råkade dricka lite för mycket på julafton så jag började gråta när jag var på Pryo med alla mina vänner.. Det var lite sådär. Men det gick över efter 5 min efter alla kramar jag fick ^^      

9. Du är den jag Kunde va.

 
Jag är trött idag.. För att vara ärlig så är jag kanske lite bakis.. Liiiiiite..

Det blev en galen kväll igår, dock väldigt rolig.
En party Buss i beijing som tog oss runt till 3 olika barer.

Har varit och sagt hejdå till mina danskar idag, och guuud vad jag kommer sakna dem. Eller ja, iallafall en utav dem. Morten min bästaste gaykompis. Finns ingen roligare att prata med när man är arg på killar. Men jag ska åka till dem i sommar är tänk. Köpenhamn! YEY?

Hehe. Jaja. nu ska jag sova.





Den här sången skrev Wiehe till Afzelius när han fick reda på att han hade canser. En vädligt fin sång.

http://www.youtube.com/watch?v=iAFkqB0BVGI

8. Miss Brightside.

Nu har jag träffat Nisse med familj och det var hemskt trevligt även om vi bara sågs en kort stund.
Jag fick polkagrisstänger utav dem ^^ Tycker jag var hemskt trevligt.

Har fortfarande smått ont i huvudet :( Så tänkte ta och ev vila lite genom att titta på film eller något liknande.

Idag har jag iallafall varit iväg och skrivit in mig på skolan. Blir kvar här till iallafall den 30 maj för då slutar jag skolan..
Så det är bara att slänga ut 7200 för skolan och 1300 för visumet. + ca 2000 eftersom kinesiska yuanen ligger högre än kronan.
Det har inte gått så bra med jobbsökandet dock, eller jag har inte tagit tag i det ordentligt. :S Jag måste verkligen lägga band på mig och göra det. Skamligt.

Har lite problem med vad jag ska göra ikväll.
2 vänner lämnar Kina imorgon och båda vill att jag ska spendera kvällen med dem, men de är inte tillsammans. 1 tänker äta middag på en äcklig japansk resturang. nr 2 tänker åka till Tun bar i sanlitun där det är girls night = gratis drinkar 9-12.. Men jag känner inte för någon utav dem.

Jag ska ta tag i det här nu. Och nu menar jag det på allvar. :) Jag har som sagt tillochmed hittat mitt träningskort.!

Dock så mår jag lite illa av att inte kunnat äta ordentligt tack vare tanden :S jag tänker strypa den någon dag. ^^


7. Ajajaj.

Ringde vattenkillen för en timme sedan och han har fortfarande inte dykt upp.
Jag behöver gå.

Jag har också i trots spelat hög musik hela morgonen bestående utav:
Kent
The Kinks
Lars Winnerbäck
Miss Li
Beatles
Ur filmen Across the universe
The Killers
Old 97.th
Deep blue something

Bara för att upptäcka att kineser kan sova igenom allt. Allt. Har de väl somnat så vaknar de inte.

Nu har jag iprensången i mitt huvud eftersom jag har ledvärk, tandvärk och huvudvärk.
Dum visdomstand (jag känner mig inte visare)
Dumma fotled som av någon anledning valde att forstätta göra ont
Och huvudvärken skyller jag på 4 timmars sömn.

Jag måste gå nu... Ska lämna iväg mitt pass för att få nytt visum och betala skolavgiften. Uuuurk!

Inte lika roligt som det låter.

6. Nedrans kineser!

De som har mött min morgonpersonlighet när jag är som argast vet hur jag är vid det här laget.
Jag är ingen man ska prata med just nu vill säga.

Jag har råkat vänt på dygnet, så jag lyckades inte att somna fören kl 4 imorse. Kl 7.30 började jag höra en massa skratt men lyckades ändå att somna om. Vid kl 8 så hörde jag hur gitarren började spela och blev sådär.. Ni vet.. Även fast att man försöker somna om så lyssnar man extra noga för att få bli lite irriterad!

Det hela slutade med att jag väldigt surt gick upp och ut och in på toa.. Sen halvt som halvt smälde igen dörren efter mig när jag gick in på rummet igen..!

Det är inte ens så att de har vaknat tidigt, nejnej, de kom precis hem! Aaah!
Faktum är att jag är så irriterad att kineserna inte kommer få sova här något mer, om de inte smyger in om natten som vanligt. Men det här är andra gången jag blir väckt av dem för att de inte kan vara tysta. Sist så kom de in på mitt rum när jag sov, och det gillar jag inte.
Som sagt, jag är ingen morgon person.

Bättre blev det ju inte att jag inte kunde somna om nu, har ont i huvudet, tandvärk (nedrans visdomstand:() Och ska guida Nisse med familj om några timmar.



Usch mitt huvud. Tyck lite synd om mig!

Nu ska jag kolla på NCIS innan jag ska ta mig till skolan.
Hej.


5. Tryggare kan ingen vara...

Jag tycker det är en av de finaste psalmerna.. Ja, och några andra förståss.
Men just nu kan jag inte tänka på låten utan att höra en ironi..

Tryggare kan ingen vara än Guds lilla barnaskara  Varför ska det då vara så orättvist så att en 20-åring omkommer i en bilolycka och den skyldiga lastbilschaffören kan gå därifrån?

Tänker på hans familj, vet inte vad man kan säga mer än att jag verkligen beklagar sorgen.

4. Smått ångest ^^

Ja, det där med att gå på demonstrationen sket sig. Jag låg hemma och kräktes hela morgonen i stället.
Jag blev otroligt besviken att jag inte kunde gå.

Jag har egentligen inte så mycket ångest idag, bara lite..  På min "Att-göra-lista" har jag bara
Städat
Letat på mitt träningskort...

Sen har jag liksom inte hunnit med något mer fast att jag inte har gjort någonting annat.
Jag tänkte att jag skulle försöka kamma till håret och gå över och sätta mig på Lush, där kan jag nog få mer vettigt gjort, eftersom allt annat inte kan störa mig där.

Jag tror nog att det blir bättre snart ^^

Helen och Shan tycker så synd om mig att Johanna åkt hem för 2 veckor (min sambo) Så de tyckte att jag skulle komma och sova hos dem från torsdag till söndag. :) Vi får se. Kanske kanske. Alltid trevligt med ljud och sällskap.

Annars så är det ingenting speciellt planerat.
Idag ska vi fira Rickys födelsedag, men vi får se om jag går dit. Beror på.
På tisdag så ska vi ha en stor hejdå fest..
Onsdag är det ju Pubquiz
och på torsdag åker Natasha hem....  Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusch



Iallafall.. Nu ska jag röra på mig!

3. Kinesiska regeringen - Gaza.

Imorgon kl 12.00 ska de som vill samlas på Pyro för att ta sig till Palestinas ambassad här i Beijing för att tända ljus,  visa sitt stöd till fred och sörja krigets offer.
Detta är även någon som den kinesiska regeringen stöder(!?)
Jag tänker iallafall sattsa på att åka dit, tycker det är viktigt. Det är inte så mycket vi kan göra såhär, men jag anser ändå att man ska göra det om chansen ges att "visa" sitt stöd.

Jag kom hem 7.40 imorse. Inte bra, sov till kl 13 och har inte gjort något av vett. Ja förutom då jag var ute och köpte el och mat. Funderar på att ta mig en kortare promenad runt området nu, men kl är 20.50.. litttte sent :P

Iallafall, Vi kom 3:a på pubquiz igår. Sen gick vi till Pyro och hade trevligt, Eller ja, jag hade inte så trevligt där i början.
Först var det fullt med människor som jag inte kände till och det var trångt och ja, jag vet inte.
Sen så var det en koreansk kille som var jättefull och hårdhänt.
Jag vaktade Andys öl medans han gick på toaletten. Då kom koreanen och tog den ifrån mig. varvid jag naturligtvis tog tillbaka den och gav honom en VÄLDIGT arg blick! Sen när Andy kom tillbaka och fick sin öl så tog koreanen den ifrån honom... Och sen började något väldigt obehagligt.
Andy blev jättearg. Koreanen smälde ölglaset i bordet så vi fick allting över oss. Vilket gjorde Andy ännu argare. Och så ja. Så vi ber Tom att ta bort Andy så det inte blir bråk, och då blir koreanen ännu argare.

När de väl fått ut honom efter att han försökt utdela ett antal knytnävesslag så kommer koreanen rusande ner för trappen och jag vet inte alls hus Tom hann ivägen men han blev intryckt i en dörr så den gick sönder och ja, jag vet inte.
Koreanen skickades tillslut hem i taxi, och alla överlevde. Jag var jättechockad. Verkligen.
Speciellt över hur folk reagerar på att ett bråk håller på att sätta igång.
Speciellt tex. Natasha. Hon fick lite öl över sig och försöker trigga upp den koreanska killen med att hota honom osv. SÅ ONÖDIGT!  Sen kommer världens minsta lilla Ann-So och försöker dra bort Tom ifrån koreanen när Tom var den enda som var påväg att få ut honom. Ujujuj....


Iallafall.. Sandra.? Natten/morgonen slutade konstigt. Nr 1 och Nr 2 var där, missuppfattningar och nu tror alla att det är Nr 1 igen. Ajajaj.


Jaja, nu ska jag försöka bestämma mig för vad jag ska göra. Jag borde verkligen verkligen städa imorgon :S Så jag ska sova snart.

Puss och Kram på er alla!

2. Vardagen påväg till det normala...

Ja. Idag är det onsdag.
Onsdag onsdag onsdag.. Det var på ett ungefär vad som kom fram i mitt huvud just nu. :)

Min dag är fyllt med en massa måsten och allt började med att jag har ont i magen och mår illa, kan dock bero på att jag inte ätit på ett x-antal timmar. Menmen.

Mina måsten är:

Skriva in mig på skolan
Fixa nytt visum
Bestämma om jag vill gå förmiddagar eller eftermiddagar (vilket jag iof redan vet att det blir förmiddagar)
Städa
Leta på mitt träningskort
Gå och träna.
Renskriva mitt CV
Lägga upp mitt CV
Söka jobb...

Skit.

Men ikväll är det Pubquiz igen = Vardagen är verkligen påväg till det normala igen.
Maria och Louis undrade om jag skulle med och äta indiskt. Men jag kan inte riktigt bestämma mig, så vi får se.

Ja, jag är lite velig idag :P

1. Hon har åkt hem...

Tänkte försöka skriva av mig lite nu för att få ur alla tankar som snurrar runt i huvudet.


Hmm, vad kan ha hänt sedan sist?


Minns ni Mimmi som sov på våran soffa där i början? Hon kom tillbaka och har bott hos oss i 4 veckors tid, vilket har varit jätteroligt! Det fick tiden att gå lite fortare och lättare att överleva december.
Lucia och jul kom och gick över lika fort...

Vi hade en liten julgran som katten förstörde, men den var inte så fin ändå, men hon kunde ju ha låtit den varit!


På julafton så hade jag, Mimmi och Johanna lite mys hemma, vi drack drinkar, sminkade oss, gick till frisören och fick håret tvättat och fixat för 30 kr.
Sedan gick vi iväg till Fredrik och Jakop där vi hade en liten knytis, drack lite fler drinkar, smakade snapps för första gången i mitt liv (avskyvärt)

Efter ett tag hade jag fått nog och mötte upp mina vänner på Pyro för att umgås med dem resterande jul. Vilket slutade??

Ja.. Jag vet att ni inte vill höra det, och jag borde säkert inte berätta det, men jag firade jul hundra tusen mil hemifrån?? Jag drack lite för mycket, så jag blev lite känslig där ett tag och började gråta. Jag grät för att jag inte var hemma, för att jag visste att resten av familjen satt där. Jag grät för att Sally skulle åka, jag grät för att jag var orolig för januari... Allt kom ut, samtidigt som jag skrattade? Ja, det var 10 min som var lite konstiga, men jaaa.. Jag fick ju kramar av alla?? Det var ju mysigt.

Efter en stund var jag iallafall glad igen och fortsatte att dansa så gott jag kunde efter att ha vrickat vristen..

JAJUSTDET! Det har jag inte berättat?!

Vi klädde ut oss till Tomat och lekte runt i Beijing. Hysteriskt roligt! Vi var ett 50-tal tomtar som tog oss till Himmelska fridens torg, tog en massa kort, blev lite av en turistaktraktion, osvosv. under kvällen där iallafall så lyckades jag ramla och vricka fotleden. NEJ jag hade inte druckit någonting, det var ren klantighet.

Iallafall.. Den 28 dec kom Sandra hit! :) Hon har stannat till idag då jag lämnade henne på flygplatsen för ca 6 timmar sen ( efter 6 timmars väntande på försenat flyg)

Det har varit roligt och en toppenvecka! Mitt bästa nyår någonsin, och ja, helt enkelt underbart.

Nu har jag dock gråtit ögonen ur mig flera gånger för att det gör så ont! Jag vet inte vad jag vill göra. Det känns både bra och jobbigt och hemskt osv.

Förstår ni vad jag menar?


RSS 2.0