Söndag, och 2 veckor kvar.

Två veckor är ingenting. På två veckor går det 14 dagar, 336 timmar, och 20160 minuter och en massa sekunder. Förstår ni hur lite tid jag egentligen har på mig? Jag vet inte alls hur jag ska lösa det här.

Nu har jag iallafall fått ett boende när jag kommer till Kina. Först kommer jag att på i min gamla lägenhet några nätter, och sen kommer jag att flytta till Huaqing jiayuan.. Ett område jag faktist trivdes i och tyckte var mysigt, ligger liksom nära till allt.
Tjejen jag ska bo med skrämde mig faktist lite när hon sa; 'Jag kommer hem sent om kvällarna och så kommer det vara en massa folk här', vilket inte gör mig något egentligen, men ja ni vet hur det kan bli ibland.
Iallafall så känns det bra just nu.

Eller ja just nu som exakt idag kändes det jobbigt. Idag har det varit ett sådantdär underbart väder som visar precis varför jag älskar Sverige så mycket. Jag tog några fina bilder utomhus som jag får lägga upp i min bilddagbok någon dag framöver.

Hur som helst, till er som tror att jag inte vill åka, så är det inte! Jag vill åka, men jag har inget som verkligen drar mig dit.
Nu kanske ni undrar hur jag ska klara ett halvår om jag inte känner att jag verkligen vill åka, och svaret är bara att jag vet verkligen inte. Men det kommer att gå, så är det bara.

Var i skogen igår med mina flickor.. Ja allt startade lite spontant och blev som det blev, väl i skogen där pojkarna stod och fiskade visade det sig att vi glömt tändare/tändstickor. Ooooj.! Det gick inte så bra så det slutade med att vi åkte hem till en av pojkarna och grillade korven där, och drack lite + film-tittande. En mycket trevlig kväll.


Snart ska jag iväg och se på Sex and the city som jag faktist inte har sett ännu, men nu ska den visas i Lilla A-sund och därför passar jag på att gå.

Sista veckan på jobbet oxå, Känns väldigt skönt men samtidigt lite tomt för jag trivdes otroligt bra.
Någon som kan ge förslag på vad jag kan ha med mig sista dagen?? *Problem*

Så veckan kommer bestå utav:

Måndag: Jobba 7-16, sen på "poolparty", Iih va kallt!
Tisdag: LEDIG!! oj vad jag är ledig, har jobbat 8 dagar i rad nu 7.16 varje dag och det är hemskt!.. Men jag ska tydligen städa mitt rum, läxor, öva, tvätta fönster osvosv.. Naglar?!
Onsdag: JObba 7-16, gå på Marken??
Torsdag: JObba 7-16 = Ligga utslagen..
Fredag: Jobba 7-15, sen gå och klippa mig första gången sens 1 mars.. YEY.

Sen fyller jag år på lördag, vilket kommer firas? Ja med familjen vet jag inte.. KOmmer de hem får de väll en tårta, men mamma jobbar, och jag vet inte hur mina bröder har det.
Men på kvällen kommer jag att gå ut med mina vänner! Och det ska bli så roligt hoppas jag! YEY.


Okej jag har inget vettigt att säga och hon kommer och hämtar upp mig om ungefär 15 min.
Så hejdå! (Glöm inte att ge förslag vad jag kan ha med mig på fredag!)


Och så var det dags igen.

http://niihm.blogg.se/nyaforsokochnyatag

Jag kom på att jag ville ha en helt annan adress.. Ip adress vill säga, men nu vet jag inte ritkigt hur jag ändrar den, därför ser den ut såhär än så länge, men jag ska försöka hitta hur jag ändrar.


Iallafall. Jag vill inte vara känd som Helena längre över internet så faktum är att så många ändå läser bloggen (då och då) Och jag började inse hur mycket ur privatlivet man skriver och inte riktigt tänker på vilka som faktist läser den. Tar folk illa upp? Verkar jag vara en helt annan person än vad jag är?

Så för att göra det lite lättare för er att bilda er en uppfattning om hur och vem jag är, så tar jag bort min namn och är härmed bara Niihm/ Niihms

Så varför göra det så helt som att byta bloggadress när jag ändå har den här att skriva i? Jag vet faktist inte ännu, men jag har tänkt att det är någonting som kommer att komma efter hand då jag vet exakt vad det är jag tänkt mig med det här..

Jag har inte så mycket mer att säga just nu, inget jag kan säga låter vettigt, och för mig känns det ändå som att en bra bloggare ska låta lite.. Ja ni vet, veta vad den verkligen vill ha sagt.

Vi säger så så längre. Tack.

RSS 2.0