Att vara dum och kär...

Det jag nu kommer skriva om är någonting som jag inte tänker prata om igen, och absolut inte med någon.
Så det kommer inte spela någon roll hur många frågor ni frågar, hur mycket ni påpekar eller någonting.
Det sägs här, och kommer aldrig att yttras igen? Förstått?

Och yttrar ni det? Då kommer jag inte svara, och så kommer jag bli väldigt arg.!

Så.. vadan detta..

Jag är ju känslomässigt kall.. jag har svårt att fastna för någon och verkligen hålla kvar det. Jag har svårt för att bli intresserad utav någon, men lätt att tappa intresset.

Problemet nu är att jag börjat tycka om någon.. Eller börjat? Det har pågått i kanske 1,5-2 månader? Och jag får honom inte ur mitt huvud!! Det gör mig så frustrerad!

Och inte nog med det?! Ikväll fick jag reda på att han bara är 19 år.. Blev helt förstörd! Okej. Det är bara 3 års skillnad.. Men 19? Seriöst?

Jaja.. Jag har inte så mycket att säga.. Klockan är på tok för mycket och jag ska upp till skolan om bara 4 timmar så mja. Kom precis hem ifrån Open mic, där jag har haft så otroligt roligt ikväll! Jag satt och pratade med kinesen.. Satt och flörtade med han jag är kär i för att senare ångra det.. Samtalde med otroligt mycket människor :S Ojoj vad jag kan prata  :P

Några vänners lägenhet har brunnit upp här i Kina.. Alla deras tillbehörigheter, pass, kläder osvosvosv är borta.. Helt galet...


Gonatt. Pusspuss!

Ursäkta för att dagens inlägg är osammanhängande.

Jag är lika mycket alkolist som en fisk klarar sig på torra land!! Dvs en liten stund :P

Nej skämtosido.. Så är det  inte alls, så snälla sluta säg det.

Går kvällen slutade inte lika roligt som jag hoppats på.. Jag är trött.. Jag är irriterad, jag vet inte varför.

Det enda jag kan göra nu är att lyssna på Sublime och bli lite glad, sen ska jag träffa Natasha och gå till någon konstig klubb, vilket jag egentligen inte vill, men jag vill inte vara hemma för jag har tre jobbiga kineser i vardagsrummet.

Jag som såg fram emot en ensam hemmakväll med en massa filmer. *suckar förtvivlat*



"Where did I go wrong? I lost a friend Somewhere along in the bitterness" 

Nja, stämmer väll inte riktigt in, men nu känner jag så med allt.






Ge mig kärlek! 
What I got - Sublime <------------- Det är inte min favoritsång med dem, men en bra bit på vägen.

Ångest!!

Jag har inte bestämt mig än för om jag ska hålla mig hemma eller då till de andra som sitter på Lush och väntar på mig.. Jag har ju faktist sminkat mig för att jag vill gå dit.. Då borde jag ju få? Men jag vet ju isåfall hur det skulle sluta = Att jag inte går till skolan imorgon.

Det är ju Thanksgiving idag /Slapsgiving om ni tittat på How I met you mother. Och Lush ägs av amerikaner osvosv därför så säljer de Svensk vodka billigt ikväll, och mina vänner tyckte det var en skitbra idé.. Sen så råkade jag leka datingservice igen.. Varför slutar jag aldrig??
Iallafall så måste jag nu gå dit för hans skull annars kommer han strypa mig imorn. Hans egna ord.!!

HAH! Jag är PoPIS!!

Mash3aL säger:

and also clare wud like to join

Mash3aL säger:

if udun mind ofcourse

Helena. säger:

i loooove people

Helena. säger:

and i have no idea who that is

Mash3aL säger:

she knows u

Helena. säger:

Huh?

Helena. säger:

I hope for a good reason.. HAHA

Helena. säger:

sorry

Mash3aL säger:

actually , she didnt want to come out , but when i told her am goin to see u and ur friends , she got soo excited and changed her mind 

 


Jaja, nu är det 3.dje gången de ringer så nu ska jag gå.. Måste nog bara ha på lite mascara, för är himlans blek idag, och det är itne överdrivet vackert :S

Föresten.. Grönt iste är inte gott.. Spelar ingen roll vad kineserna säger, tro dem inte.. Det är skitäckligt.. Drick rött te istället.





Studerantet.

Ausch.. Det var tydligen över 1 månad sedan som jag skrev... Eller om det var ytterligare en tid sen jag skrev, och 1 månad sedan jag fick en komentar.

Jag har fått tillbaka mina prov nu. Jag lyckades på 2/3.. Vilket faktist förvånar mig lite. Iallafall, det enda jag inte blev godkänd på var typ, gramatikprovet. och det var väldigt svårt, plus att jag inte övat tillräckligt. Jag var 5,5 p ifrån godkänt, och när jag tittade igenom provet så insåg jag att om jag bara tänkt lite.. Och inte slarvat så hade jag utan problem fått ihop de poängen. Men jaja..

Så kan det gå..

Nu tänker jag lyssna på kent och låta håret torka innan jag går iväg och pluggar..

RSS 2.0