Hemskickad ifrån skolan..

Ja, mina planer att må mycket bättre idag gick lite åt pipsvängen..
Kom försent till skolan, satt med jacka på för att det var så kallt.. gömdes bakom en stor hög med snorpapper och hostade hela tiden.  Min lärare i muntlig kinesiska sa åt mig att jag skulle gå hem, varav jag sa att jag inte kunde, men hon kryssade i mig som närvarande och så fick jag gå hem.
DOCK så är jag en sådan duktig elev att jag stannade 1 timme till innan jag insåg att det inte var någon idé.

På vägen hem trodde jag att jag skulle falla ihop av trötthet. Och när jag kom hem så la jag mig under två täcken och sov fram tills 20 min sedan då en idiot hämtade vårat fina bord. :(
Han var en idiot dels för att han skulle ha 400 kr för bordet, vilket varken jag , JOhanna eller hyresvärlden tänkte betala, den så pratade han jättehögt i telefon så jag väcktes.

Nu är jag småhungrig men dumt att äta något för vi ska ut och fira Jannices 26 årsdag, och det blir med pizza >____< IIIh! Men iallafall..

Jag måste lägga mig ner igen. Förutom att det troligen bara är 10 grader varmt i mitt rum, så har jag jättemysigt nu när det är ordning och fint och en massa tända ljus för att få upp värmen :P

Att inte orka...

Mja.. Ja.. På senaste tiden har min energi gått lite utför.. Man skulle kunna säga att jag helt tappat gnistan för att plugga, för att ens gå upp på morgonen osv.

Vad som hänt är att jag för 3.dje gången i Kina har blivit väldigt sjuk och sängliggande, vilket har resulterat i att jag faktist inte har kunnat gå till skolan vilket resulterar i att jag ligger på gränsen på för vad man får vara borta. Så inte nog med att jag är trött, nu är jag även lite smånervös att det gåt åt pipan detdär. Men iallafall.

Nu är jag på bättringsväg, istället för att både hosta, nysa och snyta ut diverse saker så snyter jag mig bara dygnet runt nu. Men tack vare nässpray så sover jag bättre om natten. Men jag har även lite ångest över att jag inte kunnat simma på en vecka nu, så jag hoppas att jag inte har ont i huvudet eller allt för snorig imorgon så jag kan gå iväg och simma en stund.

Skolan idag var inte så rolig. Min lärare frågade mig om och om igen om jag förstod fast att jag var den enda i klassen som faktist förstod. Sen skulle jag läsa en text vilket gick bra till en början, men när jag pratar för länge så tappar jag rösten, vilket han borde hört? Men istället för att vara snäll och låta mig slippa läsa mer eftersom jag ändå är förkyld, så började han rätta mig, vilket gjorde att jag fick prata mycket längre... Sen började jag att hosta i protest och snyta mig resten av lektionen dvs de 10 min som var kvar, bara för att hämnas. HA! (vilket inte går så bra eftersom kineser i allmänhet är äckliga av sig när det gäller harkla osv)

Gick iallafall hem och städade mitt rum igen. satte upp gardiner, ljusslingan lite glitter osv. Måste byta lakarn här någon dag innan Sandra kommer.
Nu ikväll så hängde jag med Mimmi (som kommit tillbaka) Och Jannice ut och åt HotPot. Mumms!!

Nu måste jag göra läxan och sedan sova. Klockan är redan halv tolv.. Jag förstår inte.

Gonatt!

AID:s fest...

Ja.. Jag har röda strumpor.. Röda underkläder.. Röd Miss Li t-shirt, rött läppstift, röda örhängen..  Röd mössa och en röd kappa..

(Kjolen och strumpbyxorna är svarta)

Jag kommer SÅ passa in på "Röda festen" Ikväll som är som en insamling till Aid:s..

Plus att jag har klippt håret idag!!



 Pusspuss!


RSS 2.0