Ambassader och hårfärgning.

Ja.. Nu undrar väll ni hur det hänger ihop, men det ska jag förklara.

På fredag ska jag ut, och vill gärna ha nyfärgat hår då, och eftersom jag ska åka till Sthlm och kinesiska ambassaden imorn så hinner jag inte göra det då.

Har börjat inse att typ ALLA är rödhåriga, och det tröttar ut mig, så nu bestämde jag att jag skulle ändra lite >:S Vilket blir kopparbrun mahogny. Låter det intressant? Ja det tycker jag också. Ska bli spännande att se hur det blir. HAHA

Ja som sagt. Imorgon kl 05.40 kommer min bror och hämtar mig, och så åker jag med honom till Hallsberg (Han jobbar där, så han är inte så snäll som går upp för min skull) Där ska jag sen ta ett tåg som tar migg till Sthlm. Där ska jag hitta en buss som ska ta mig till Kaknästornet, och sen ska jag gå 200 m och då om jag har tur är jag vid ambassaden. YEY. Eller något liknande.
      Det har varit en massa krångel med visum och hälsoundersökning osv, därför ska det bli riktigt skönt att få det klart..

Efter att jag varit där ska jag ta mig tillbaka till stan och hitta på något. Troligen äta frukost/lunch kl 13 :P men det blir nog bra. Därefter tar jag min med pendel till Stuvsta och förhoppningsvis blir upphämtad av faster eller kusin, och är där tills min far kommer och hämtar mig så vi kan åka hem. (Nej pappa åker inte ända till Sthlm för att häma mig, Han jobbar där och ska ändå hem, så han är inte så snäll som han låter.. Bara lite ^^ )


På fredag som sagt så ska vi ut i Motala och festa lite. Buss dit och hem, Uuurk, men ändå roligt ställe. Jag gillade det, så för mig kommer det bli kul. HOppas det blir det för andra med ;)
I helgen ska vi även äta hejdå-middag i min ära. Tomar kommer hem och sådär så då ska alla vara hemma, för nästa helg åker Tobias bort och då gick det inte.. Men trevligt trevligt. Jag får bestämma maten. Har inte bestämt vad jag vill ha ännu.

Nästa helg kommer det bli storsattsning. Får väll se hur långt vi orkar. Först ska jag ha filmkväll med Sandra och Martina på fredagen (ev. fler personer) Sen på lördagen ska den som vill hänga på gå ut i Örebro. YEY..

KOmmer bli knas att åka ifrån dem. Men det ordnar sig nog..

Nu kan jag inte skriva längre för att ingen kommer orka läsa ända hit :S Så det är bäst att jag slutar.
Men ska försöka skriva snart igen ;)


Hej på er!

Kinakinakinakina..

Okej.. Jag håller på att bli hysteriskt..
Allt som kan krångla gör det naturligtvis.

Csn är dumt..
Visum är ännu dummare
och vi ska inte tala om alla hälsoundersökningar (en st) och sprutor, och blodprov. SUCK!

Men iallafall. Jag längtar dit, massor.. Men jag är samtidigt otroligt nervös eftersom det är lite annat nu. Men som sagt..  Jag åker dit, känner efter, och funkar det inte så åker jag hem innan skolan börjar och ser det hela som en lång semester.. Annars kommer jag vara kvar där i minst ett halvår.

Jag har börjar komma på vad jag skulle kunna tänka mig att bli, men jag får känna efter där hur det känns. Vem vet, jag kanske aldrig återväner... HAHAHAHAHA skulle inte vara troligt då jag är hemskt hemmakär :P


Packning är ett annat problem ska ni veta.. Jag vill provpacka varje dag, men går inte.. Nu har jag iallafall införskaffat en bra dataväska.. Och sådär.. Vi får se hur det blir med det andra. Bör installera lite program också, men har ju aldrig tid.

Jaja, Idag har jag varit på Ikea i Örebro med mor och far.. Vi var där över 1 timme! Trodde jag skulle gå under. Gillar inte Ikea :S

Iallafall så köpte jag (ehh mamma) några saker som jag satt upp på väggen. Blev tokfint.. RUmmet blir bara trevligare och trevligar. Synd att jag flyttar snart :S
MEdan jag stäade nu ikväll så fann jag en parfym som jag luktade på.. Och det luktade Kiiina!!
Ja, inte för att jag köpte den i Kina eller så, men jag hade den med mig och på mig.. ^^ Sarah Jessica Parker. Ojoj.. minns att alla kläder luktade den. Rätt så intressant hur dofter kan framkalla minnen ^^


Nu ska jag sova, igen vilket jag försökt med ett tag nu. Menjag satt och tittade på konungens återskomst (Fast att jag ogillar den skarpt) Och jag grät. Som vanligt. Uschusch, jag förstår inte varför jag ska gråta till allt sådär :P Men men.

Nej nu måste jag verkligen gå.

Kommande veckan blir stressig. :S Prov på mångad, arbete klart till tisdag, Doktor på tisdag, arbete klart till onsdag, prov på torsdag (ev fredag) och sen köra upp bilen till sthlm och sen fredag.. eh ja :P *somnar* Men men

Gonatt mina kära vänner. På återseende. ^^

RSS 2.0