55. Lördag och ehh.. jag vet inte.

Det jobbiga med människor ibland är att när man säger att man vill göra det mesta utav tiden som är kvar så tänker de fester. Ja, jag har 5 partyn som är Hejdåfester för mig, när jag egentligen mest bara vill hänga med mina närmaste vänner och bara vara.
Doch har mycket gått galet den senaste tiden så det är många som försöker undvika varandra och jag står i mitten och vet inte hur jag ska få ihop alla när de inte vill umgås med varandra men "vill umgås" med mig.
Det hela slutade med ett litet utbrått igårkväll där jag bad alla att vara vänner min sista tid i Beijing, för jag behöver ha dem alla omkring mig.

Ändå så sitter jag här idag och svarar inte i telefonen eller på sms och står som offline på msn.
Tragiskt och elakt, jag vet. Men jag oooorkar inte. Jag vill bara vara.

Gårkvällen var helt ok. Inte bäst men okej.
Jag hade på mig en klänning ni alla kommer få en chock att se mig i. Plus att jag hatar kort på mig själv, så ja, det är ingen fin bild, men jag lägger upp den ändå.

Igår insåg jag även att man visst har gjort mer intryck på människor än vad man trott. Som Rich som kom och satt och pratade med mig under natten och man bara.. Ja, det var knasigt.
Jag vet inte. Jag vill skriva något glatt inlägg, men jag kan inte :) De flesta människor omkring mig är på sämre humör så de drar ner mig lite, även om jag försöker att undvika det. Fast jag vet att jag själv går i perioder just nu, men jag överlever ändå.

Iallafall så ska jag antingen öppna dörren och bli social utanför, gå på promenad eller gå till Natasja och titta på film.
Det enda som känns lockande är promenaden, men min ipod har inget batteri, så jag väntar på att den ska laddas, och helt plötsligt blev klockan 8.
Baaaaah!!!

 Jaaa... Stora höfter och stor rumpa är något man får i denhär.. Och stora bröst.. Men det bjuder jag på.

 Och leker man lite här och där så får jag tydligen gröna ögon.

54. Fredag + Hejdå Party.

Jopp.. Idag är det en utav alla hejdå fester jag har fått ^^
Fast den här är både för mig, Andyshey och Sasha, så jag ska väll inte känna mig för lycklig, även om Natasja säger att den är mest för mig ;)

Man ska klä sig för att imponera :S Vilket jag tycker är väldigt svårt, eftersom jag inte känner mig så.. imponerande.

Jag har 3 val.
1. En otroligt färgglad klänning som är rosa svart och blå.
2. En blåbrön blommig klänning.
3. En svart klänning som är snygg, men lite väl urringad så jag har ändå en tshirt under ^^

Får se. Jag kaaaanske lägger upp bilder så får ni bestämma.

Inatt så kunde jag inte sova så jag började städa på allvar. Dvs, tvätta kläder som ska packas ner, tömma alla lådorna, så ingenting ligger gömt, utan nu ligger allt typ.. på golvet :S Det är jtätesvårt att veta vad jag kommer att titta igenom och vad som helt enkelt är ointressant i framtiden, men jag kämpar så gott jag kan. Det sista jag kommer ta bort är iallafall mina väggdekorationer, dvs teatermasken på väggen.. Alla kort jag har uppsatta och ojojojoj.

Shit om omkring 2 veckor är jag i Sverige :S Jag fattar det inte. Änn så länge väger min väska dryga 16 kg och då är istortsett allt det tyngsta packat.. Iof, blir det värre om vi väger handbagaget med alla böcker i ^^ Men det kan jag ignorera. HIhi


Nu ska jag fortsätta att städa, för sen måste jag duscha och göra mig iordning och fin inför ikväll... Om det nu går :S


Jaja, Ha en trevlig dag vart ni än är.

53. Söndag.

Jag är på jättedåligt humör.
Eller problemet är att gårkvällen blev lite för mycket, så jag har ont i huvudet, kunde knappt sova och har varit rätt så aktiv idag. Vilket resulterade i att jag just nu ligger i mitt rum, lyssnar på System of a down och undviker allt vad människor heter. Förutom Jannicke. Henne pratar jag med.

Igår så åkte vi till Jack, Andy och Toms lägenhet på en så kallad avskedsfest för mig. Det var jätteroligt. människor, musik, människor osv. Jag blev dock ledsen gång på gång. Jag ringde till Jannicke och försökte hålla mig för gråt, men det gick ju som det gick.
Sen blev jag ledsen några andra gånger under kvällen, men i helhet så var det jätteroligt.

Kvällen slutade med att jag och Jack låg ute på hans balkong och pratade om ditt och datt i någon timme medans Tom låste ut oss... Sen blev jag jättekissenödig och skickade sms till Tom och berättade, vilket jag upptäckte att dörren inte var låst.. Dock försent, så jag fick ett väldigt roligt svar på det smset. Iiih!

Sen så ville de att jag skulle sova där, men jag kunde inte riktigt med det när det i slutet bara blev jag och Tom som var vakna, så jag åkte hem. Dock var han trevlig som vanligt och såg till att jag hamnade tryggt i en taxi så jag kom hem.


Idag så vaknade jag galet tidigt, gick ut för att äta nudlar. Sedan träffade jag upp folk i Beer garden och satt där och pratade i några timmar. Vi gick till La Bamba och spelade biljard för att sedan gå tillbaka till Beer Garden. Vi gick hem till Natasja, varpå hennes hiss inte funkade så vi fick gå 8 våningar, och jag har världens träningsvärk i mina lår sedan kvällen innan (fråga mig inte varför) Hälsade dock på hennes katt nu för första gången. Inte alls lika vacker som min, men klart söt. ;)

Gick tillbaka till Beer Garden för 3:dje gången, men då blev jag trött och bestämde mig för att gå hem.
Så jag har diskat, och plockat lite med mina grejjor.


Här kommer en bild ifrån igårkväll. Jag var fint sminkad, men det grät jag bort när jag skrattade när vi körde en lek. Baaah!! :)

  Mina nya klänning föresten.. Som blir kort när man sitter, så då får man tänka sig för. :P

  Rich, jag och sötaste spanjorskan ever :)

52. Scoff.

Igår så hämtade jag mina klänningar och jag är faktist nöjd!
Jag gillar dem alla 3 även om det är väääldigt ovant att ha på sig en lilarosa blå klänning :S
Dock måste jag gå och kemtvätta den, för det är ballongkjol och jag får större rumpa än vanligt ;)

Igår så ville jag så gärna ligga hemma i soffan hela kvällen och inte röra mig, vilket det nästan blev eftersom jag inte ville gå till D22 med de andra och slösa pengar på inträde.
Men så ringde Angeliqa till mig och sa att Xiao Long skulle ta in mig gratis, så det blev bara att dra sig dit, för då hade jag ingen riktig ursäkt eftersom det var Angeliqas sista natt i Beijing.

Så jag drog till D22 och lyssnade på Steely Heart, Fire Balloon och Scoff. 3 mycket bra band med blandade musikstilar.

Jag var dock väldigt trött så jag tog med mig Jannicke och gick hem runt 1.30 för att försöka sova, vilket slutade med att jag satt uppe och tittade på massor av bilder som blivit tagna de senaste veckorna.

Angeliqa åkte idag runt 8 tiden, var vädligt trist att se henne åka, men jag var på tok för trött för att ens kunna bli ledsen. Har varit roligt att ha henne här, synd att hon inte kunde stanna längre, men är nog tur att hon åker samtidigt med tanke på allas våran ekonomi ;)

Idag har jag bestämt mig för att jag ska lyckas lösa Rubriks Kub, annars så ska jag fortsätta städa lite sen, måste vila lite, och senare ska jag gå till Natasja och äta middag + hälsa på hennes katt för att senare dra iväg till Jack och Toms lägenhet på "hejdå festen för mig"

Kul!! Njaaa.. Jag oooorkar verkligen inte. Jag skulle kunna tänka mig att bara ligga hemma ikväll med och bara, va.
Men det får bli någon annan dag.

Det börjar kännas konstigt. Vissa dagar vill jag bara åka hem.
Igårkväll blev jag ledsen över att jag snart åker hem. Mina känslor är som berg och dalbana. Går upp och ner, ibland sprudlar glädjen riktigt högt upp, fast det andra dagar går ritkigt djupt ner.

Men jag tycker det är helt ok ändå. ^^ Jag är glad att jag inte är helt känslolös.
Att jag gråter så mycket både när jag är glad och ledsen har jag nog fått från mor min. Fast när jag tänker efter så gråter även pappa ibland när han skrattar. (plus att han fällde tårar första gången jag kom hem ifrån Kina.. Det såg jag ;) )

Iallafall så vill jag inte klaga mer på att jag skrattar så jag gråter, förutom att mitt smink alltid försvinner. Men ja, vad gör man inte för att roa sin omgivning, även om det tog dem några gånger att förstå att jag skrattar och inte gråter.
Sen tycker de att det är skitkul när jag börjar skratta mina hihi i falsett och inte kunna prata på 5 min.

Jag kommer sakna dem så mycket :'(
Alla är vädligt gulliga just nu. De kommer och säger att de kommer sakna mig. Vissa säger att det inte är okej att jag åker. Andra frågar vad de ska göra nu? Natasja sa att det skulle bli väldigt konstigt utan mig.


Här om dagen så kom jag på mig själv att jag isolerar mig lite ifrån de andra. Att jag gärna inte umgås med dem lika mycket, vilket jag blev otroligt arg på mig själv så nu umgås jag mycket med dem igen.
Fast iof. De senaste 3 veckorna har jag spenderat mycket med Jannicke, Mimmi och Angeliqa, men det har ju sina orsaker ;)
Men nu ska det bli bättring, för nu ni. Nu är det inte så långt kvar.
Jag ju fortfarande inte säga exakt hur långt det är kvar, men jag har börjat på min nedräkning...


Puss!

51. Todiliiduuu!

Blaha!

Jag har fått klagomål att jag skriver för lite, eller rättare sagt för sällan ^^

Jag har försökt hålla mig lite undran för allt och alla den senaste veckan, det är lite påfrestande att bo 4 tjejer i en 2:a även om det går finfint!

Har inte varit några problem som helst ^^ Dock åker Angeliqa hem på lördag vilket är jättetråkig. :(

Jag har blivit bättre på att laga mat.
Eller, ja. Inte att det smakar bättre, utan bättre på att jag faktist tar tag i mig själv och lagat mat. :)

lagade köttfärs och skruvmakaroner idag, och det gick helt klart att äta. Tyckte även katten.

Nu sitter jag här i soffan och slötittar på Medium, de andra är ute och äter middag med folk men jag kände att det skulle vara skönt med en hemmakväll för mig själv ^^ Jag kanske tillochmed gör fruktsallad senare ;)

Jag jävlades med Robin igår vilket var jätteroligt!
Skrev på facebook här om dagen att jag börjat packa lite smått. Vilket jag har börjat med. Man får rätt så mycket skit efter 1,5 år. Men sen berättade jag även att de börjat planera en massa Hejdå fester för mig ^^

Hihi
!!

Han är ju nyfiken som en strut!!

Men det är sant. På fredag ska engelskpojkarna ha en fest för mig. (Vet inte varför den är för mig, men ändå) :P

Veckan därpå Har Natasja en fest för mig.
Veckan därpå har vi en stor hejdå fest för alla oss som åker (Sasha, Andyshey och mig)
Osv. Det bästa är.. Helena behöver inte betala någonting ^^ Förutom taxin och dyl.
Iallafall.. Nu börjar jag snart med min nedräkning ;)

Imorgon ska jag åka och hämta mina klänningar, och lite sådär.

Over and Out. ;)

50. Rubriklös.

http://www.youtube.com/watch?v=0ltAGuuru7Q

Han sjunger låten så otroligt fint.

http://www.youtube.com/watch?v=bwl8OLt5Hfs

Jag skaknar 17 och fisken :(



Iallafall.

HEJ!.

Idag är det lördag och klockan är 17.40. Jag ska strax gå ut och fixa mig någonting att äta, för jag har bara ätit en typ brödsak med en grej i innan vi åkte till marknaden.
Skulle införskaffa Converse skor, men jag visste inte vilken färg jag skulle välja.

Det slutade iallafall med att jag köpte 3 par glasögon för 60 kr som jag ska gå och sätta in glas i imorgon eller på måndag. (Ett par ser väldigt roliga ut ^^ )
Sen köpte jag två par sandaler för 80 kr. Hittade inga ballerinaskor som jag verkligen gillade, så springer jag inte på några bara sådär så struntar jag i det.
Imorgon ska vi kanske åka till Antikmarknaden = min absoluta favoritplats!
Fast det är klart.. Det är ingenting viktigt jag ska ha där heller, kanske ett låååååångt pärlhalsband om det finns riktigt billiga.

Annars är jag stort sett klar för hemresa. MOAHHA. Eller något liknande :S

Igår vad jag på Bio med Tom och såg Nanjing Nanjing, City of life and death.
Jag satt och störtjöt i 2,5 timme. Var en otroligt bra men sjukt sorgsen film.
Filmen handlar om den tortyr som japanerna sysslade med i Nanjing (Kinas dåvarande huvudstad 1937) under 6 veckors tid.
Det var hemskt, otroligt hemskt. Vid ett tillfälle slängde de ut en liten flicka genom ett fönster, bara för att, och mitt hjärta stannade.
De hade 1000 tals människor som stor på en åker när de började skjuta med kulsprutor, och ja. Det var. Jobbigt, speciellt när man vet att det var så det gick till.

Jaa ni.. Jag börjar bli långhårig. Väldigt långhårig, och sen är det ojämnt klippt.
Frågan är bara om jag ska
1. Klippa mig själv.
2, Gå till en kines och klippa mig för 50 kr ( det avr det jag gjorde sist när det blev ojämnt, men jag kan ju gå till en annan?)
3. Vänta tills jag kommer hem.

Sen borde jag färga håret också. Men eftersom jag inte vill vara så mörkhårig längre så tror jag helt enkelt att jag väntar tills jag kommer hem men den saken.

Annars så.. Inte mycket mer att berätta. Vi ska ut ikväll, men jag vill inte. Vill inte alls.
Jag vill inte slösa pengar, jag har ont i magen och sover dåligt om nätterna, så jag känner verkligen inte för det.
Så vi får se. Det är några kompisar som spelar på en liten krog, och samtidigt så borrde jag försöka hålla bra kontakt med kineserna eftersom alla andra åker hem till hösten.

Fast Jannicke har fått jobb i Beijing så hon blir kvar :D YEEEEEEY!!!


Nu ska jag iallafall gå och köpa något att laga till.. Eller gå till gränden och köpa en gongbao. *hmmm*



Hejdå!

49. Onsdag

Ja. Igårkväll gick jag till Beer Garden, vårat nya häng, och sen till en mexikansk fest på Pyro.
Jag kände mig faktist smått fin i mina svarta byxor jag inte använt på 2 år :S Vill väll inte påstå att de sitter bättre nu än då, men nu får jag iallafall på mig dem igen. HAHAH. Hrm. Iallafall.

Jag hade inga pengar. Abolut inga, så jag tog med mig lite vin hemifrån, som jag satt och snuttade på. Men sen tyckte mina vänner att det såg så tragiskt ut att de började köpa mig drinkar :S

Det hela slutade iallafall med att jag satt utanför Pyro och pratade med Mimmi och fick helt plötsligt dåligt självförtroende (värre än vanligt) och blev jätteledsen :P
Men sen gick vi till la Bamba där vi var de enda kunderna. Hehe. Vi satt där ett bra tag och pratade och flörtade med fuyuansen ^^

Iallafall.. Till det viktiga för dagen.


JAG HAR BOKAT MIN HEMRESA!!!!

Jopp, nu är det bestämt och klart och betalt ^^ Det kändes dock inte lika bra som jag trodde att det skulle göra.
Men jag är glad ändå. Och Mimmi är också glad, för vi åker hem tillsammans ^^



Puss på er alla!

48. Bilder!

Tydligen så har jag nu nått upp till 100 inlägg under alla år jag haft denhär bloggen :P Så jag tänkte att vi kunde fira det med lite bilder på mig.

HAHAH!!



47. Jag döööööör!

Det är så varmt! Jag får värmeslag!
Okej. Det är inte så vamrt nu. Men det är ändå varmt. Under dagen så är det runt 30 grader.
Igår var det skinande sol och över 30 = Helena höll på att dö när hon gick ut för att handla mat :S Inte kul!
Nu måste jag kolla vad det ska bli för väder under veckan.. Vänta!

Tydligen är det 22 grader ute just nu. Och det kommer ligga runt 30 hela veckan. :S

Iiih!

Nu måste jag berätta vad som hände i torsdags/Valborg.

Det blev en toppendag!
Det hela började med onsdags då jag och Mimmi åkte till Jannicke för att baka kladdkaka och köttfärspaj, för hon hade fått en ugn *lycklig*
Sedan åkte jag tillbaka till Pubquiz medans de två gick ut i sanlitun vilket slutade med att de var tokfulla! ojoj flickor små ;)

Torsdag morgon så fick jag tvinga mig upp ur sängen. Var så galet trött. Men sen kom Angeliqa och knackade på dörren!
Så otroligt roligt! Så just nu bor vi 4 tjejer i våran lilla 2:a. Angeliqa kommer att vara här i 2 veckor, och Mimmi, ja hon åker hem samma dag som mig ;)

Iallafall. Jag och Jannicke åkte iväg till Haidian park och letade på en liten udde/ö ute vid vattnet som vi la oss och sov en stund innan folket började komma. Jag hade till och med mig några svenska flaggor att sätta upp.
Sen började folket att komma. Kom massor med svenskar och mycke annat folk.
Blev tokroligt! Jag tror vi var någonstans runt 50 pers. (bilder kommer att laddas upp på bilddagboken)

Sen när det började skymma på så åkte jag hem för att duscha och lite så, sen träffade jag upp folk på D22 för att lyssna på b.la Scoff och Lone. Toookbra konserter! Förutom att Lone inte körde I'm your man. :(

Sen slutade det med att jag satt och körde en lek med Tom i ca 2 timmar :S Aj mina händer!
Varvid jag och Jannicke råkade avslöja att vi kallade honom nr. 3 så nu frågar han ut mig varför. Inte smart ;)

Iallafall. Fredagen bestod utav att sova.. Usch vad trött jag var. Hade inte sovit med än 3 timmar/natten i ca en veckas tid.
Under eftermiddagen så började Natasja och Jack ringa mig om att jag skulle komma och dricka öl med dem. Men jag hittade hela tiden på undanflykter. Tillslut kom de dock till min lägenhet och hämtade upp mig :S Så då hade jag inget val än att följa med dem till Beergarden = Ett jättemysigt ställe utomhus där man kan köpa billig mat och 5 kr för ett glas öl. Våran nya favoritplats.

I lördags gjorde jag så lite som möjligt under dagen. Fast jag gick även och simmade. Sen firade vi Bens födelsedag, fast jag gick hem tidigt, för jag var på tokdåligt humör.

Söndag.. Ehh jaa.. då satt jag mest med ett översättningsjobb jag hade att göra.

Idag. ja.. Då sov jag, sen gick jag och åt lunch med Angeliqa och Mimmi.. Sen hem och jobba.. Sen till Beer graden och äta Baozi för 4 kr. Sen hem för att fortsätta jobba och göra allt annat jag igentligen inte behövde göra.


Aaaaw. Som det ser ut nu så måste jag ha min hejdåfest 1 heeeeel vecka innan jag åker hem :( Massor med folk lämnar staden när jag åker hem. lite trist. Men mina närmaste är kvar iallafall så jag överlever ^^

Jajust det!! Jag satt och pratade med Martina på Skype i söndags!
Var jätteroligt! Jag blev så glad, har inte hört hennes röst på.. ehh.. jaa.. Innan jul? något sådant :(

Men snart så ses vi :D


PUSS!


p.s För att Robin inte ska bli ledsen så pratade  jag med honom i fredags kväll ett bra tag med ;)

RSS 2.0