HejjagvillgåpåDejt!

Nu kanske ni tänker. HA! Helt omöjligt för dig tjejen, eller viist du, man kan ju alltid drömma.
Men jag har en sådan otroligt stor lust att gå på dejt. BAH!
Jag ser mig fortfarande som singel om 10, 20, 30 och 70 år.. jag kommer aldrig hitta någon och så är det bara, och ni som hittar? HErregud vad hittar ni dem?? Okej.. vissa anser att jag är kräsen, och att jag inte borde vara det, men jag är det med min rätt, och jag tar det mest med skoj. Även om vissa andra inte tror det ibland ^^

Iallafall.. Idag har jag varit toksur. uschamig. Skulle ha färgat håret, tredje försöket då vi krånglat så mycket med tider.. Då blev hon sjuk så hon kunde inte.. så nu blir det inte färgat förren om två veckor, och jag står inte riktigt ut. Jag mår faktist psykiskt dåligt när håret inte är fint. Så just nu mår jag inte så bra pga det. Sen så skulle jag skriva ut inbjudningskort till min faders fest, och det funkade inte, och då blev jag bara ännumera sur. Och så hittade jag GTA spelet, som inte funkade vid min dator med vid pappas, och då skulle han sitta där så jag fick inte spela. Ja, de har inte kunnat prata med mig ikväll.

Men imorn när jag vaknar kommer det vara bättre. Ska upp tidigt och åka ut till Loke och ev rida en sväng, annars kan jag lika gärna åka ut senare. Sen ska jag träna.. måste ta igen en dag eftersom jag låg sjuk med magen i helgen och jobbade för mycket för att orka åka ner och träna. Sen ska jag skriva klart om Swich och Gulliversresor och vad de egentligen står för. De historierna blev hemska när man fick reda på bakgrunden och hur han egentligen beskrivit många utav hans syner. URK! det gjorde mig lite arg faktist.

Men iallafall. Jag fyllde ju år här om torsdagen.. Jag fick en parfym.. Mmm, två par skor (har sens jag kom hem i maj införskaffat mig 7 eller 8 par skor) 4 månaders träningskort, förbrukat 1 månad redan :O 3 st rödvinsglad ur min glassamling.. så nu har jag 10 rödvinsglas.. tror jag :S Sen fick jag penningar och blommor :D Och en tårsta såklart.. Och middag som var jättegod.. som jag iof lagade själv.. till hälften iallafall ^^ Men ändå.

Min tatuering har läkt.. gjorde den för en vecka sen och nu är den så fin och söt så. Känns lite trist att det är över, men nu får jag gå och titta på den istället, eller ja varje gång jag går förbi en spegel. Men det gör inget, för jag har rött läpppstifffft. Jag tycker det är ett otroligt fult ord. humpf!

Nu ska jag sova.. har faktist ingenting av vett att skriva. Jag hade det häromnatten när jag jobbade, men nu finns det inget.

Godnatt.

RSS 2.0