Lääääänge sen sist..

Ni får inte bli ledsna och tro att jag inte bryr mig längre, men problemet är att jag verkligen inte har internet hemma, utan går då till Lush, och jag har bestämt mig för att inte gå till Lush så ofta vilket resulterar i att jag inte skriver. Men jag laddade upp bilder för någon dag/vecka sen.


Idag är det 22 dagar kvar tills jag kommer hem. 3 veckor exakt imorgon för att vara ärlig..

Och vad ska hända innan dess? Jo, jag ska ha 3 prov, 3 prov jag mår väldigt dåligt över just nu för att jag är så extremt nervös. Lämnade in min uppsats här om dagen.. Den såg inte riktigt ut som orginalet efter att min lärare ändrat innehållet flera gånger, men jaja.. Den är inlämnad..

Vi var ute förra lördagen till Sanlitun, otroligt roligt, kom hem kl 5 på morgonen och då var Helena trött men sov bara till kl 11. :)

Eh ja, Annars är allt som vanligt. Dagarna vandrar på. Kan väll erkänna lite smått att jag längtar hem, väldigt mycket. Jag har typ 3 st nedräkningar till när jag åker hem. Ska bli skönt att komma bort härifrån ett tag och komme bort till något trevligt och så. Samtidigt som jag tycker att det ska bli jättekul att komma tillbaka i höst :)

OCH JA!! Att ansöka till någonting är ju helt omöjligt. Jag har sprungit fram och tillbaka till det där sablans ansökningsstället 4 gånger idag och fick ändå inte min ansökan inlämnad. *suckar lite smått*

Ska se om jag har några bilder att lägga in på min bilddagbok, och så ska jag maila några människor. :)

HOppas ni har det bra där hemma, försöker undvika att det är Kanalfest i helgen, hultsfred nästa vecka, studenten osvosv.. Som sagt. YEYE:: GO CHINA!!


Jajustdet.. Det var typ 38 grader här några dagar.. Jag sover med 25-27 grader i mitt rum under täkcet för att jag fryser.. Och jag frös jättemycket idag när det kanske är runt 27 grader varmt. Stackars mig ;)


Hejhopp!

RSS 2.0